Missa inte livets möjligheter

Livet är fullt av möjligheter och det gäller att fånga dem. Små barn, ivriga och förväntansfulla, vill lära, se och upptäcka nya saker. Så ibland händer det något. Många stannar upp och låter rädslan hindra dem från att fortsätta att utvecklas. Vågar inte flyga, inte möta nya platser eller prata med okända människor, inte leva! Det är som om farorna lurade överallt. Rädslan har tagit makten. Allt kan vara farligt, men låt inte rädslorna hindra dig från att leva.

”Fruktan är den grymmaste av alla mördare. Den dödar aldrig helt, men den hindrar människan från att leva.”

 

IMG_3471

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s