Livet är för kort för omvägar – förverkliga dina drömmar nu!

Många gånger tänker vi, jag ska bara jobba med detta ett tag till, leva kvar i relationen som aldrig blev bättre, fullfölja dessa studier fast jag vet att jag inte vill arbeta som ingenjör, men mamma och pappa tyckte att det skulle vara en bra utbildning fast jag ville bli konstnär, men jag ska bara fortsätta lite till!

SEDAN ska jag förverkliga min dröm och plugga till veterinär, öppna den där lilla studion för yoga i Grekland, börja måla, segla i Söderhavet eller vad man nu drömmer om. Så går åren och plötsligt är det för sent. Livet liksom sprang ifrån en och kvar blev i stället den lite bittra reflexionen – tänk OM!

P1030280 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s