Snälla flickor kommer till himlen – de andra kan nå hur långt som helst

Jag menar klart inte att man inte ska vara snäll – empati och vänlighet är viktiga faktorer både för att själv må väl och för att lyckas här i livet. Det betyder inte att man ska vara någon sorts snäll ja-sägare som tar på sig allt. Det är viktigt att kunna sätta gränser och kunna säga nej – liksom att våga lyfta och prova nya saker. Du får bara en enda chans att leva just denna dagen – ta den och lev den så att du aldrig behöver ångra allt det du inte gjorde! 

 

_MG_8698

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s