Vem ska förverkliga dina drömmar? Du själv eller drömmer du fortfarande om prinsen på de vita hästen?

Ja, är du 14-15 år kan det kanske vara OK att drömma om Prinsen på den vita hästen (eller Prinsessan) – den som ska förlösa ditt liv och ge dig allt du drömt om. Men har du passerat 25 årsåldern så är det nog klokt att börja fundera om den där förlösande Prinsen verkligen kommer (eller om det ens är önskvärt att han dyker upp). I verkliga livet finns det faktiskt bara en enda människa här i världen som kan förverkliga dina drömmar – och det är du själv. Fördelen med att själv förverkliga drömmarna är inte bara att de kan realiseras utan att du faktiskt också styr över ditt eget liv. Hur nära relationer man än har – om de så är de bästa – så är det ändå klokt att tänka på att det bara är en enda människa som följer dig genom hela livet – ja det är DU! Missa inte chansen att styra ditt liv tills det är för sent!

_MG_8698

 

 

 

 

 

2 reaktioner till “Vem ska förverkliga dina drömmar? Du själv eller drömmer du fortfarande om prinsen på de vita hästen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s