Du får en enda önskning – vilken väljer du?

Under förutsättning att du är frisk och den goda fen uppenbarade sig – vad skulle du då önska dig? Makt, pengar, skönhet, stora slott eller resor? Kanske tänker du pengar för då kunde du köpa allt det andra? Själv skulle jag välja något annat och instämmer i det som Sören Kirkegaard sa: jag skulle inte önska mig rikedom och makt utan möjlighetens lidelse, det öga som evigt ungt och brinnande överallt ser möjligheter. Det omöjliga kan göras möjligt och det mesta är ännu ogjort!

IMG_0125

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s