Kasta loss och segla ut i det berusande livet

Att våga och att göra det omöjliga möjligt är ett av mina livsmantra. Det mesta är möjligt, ja jag säger inte allt, för i grunden till att göra det omöjliga möjligt ligger också en realistisk syn på sig själv. Helt enkelt självkännedom, kunskap om egna styrkor och begränsningar.

Alla kan inte bli fotbollsproffs hur mycket de än tränar liksom alla heller inte kan bli professorer hur mycket de än studerar. Vi har olika styrkor och begränsningar. Den inre resan är kanske den mest spännande man kan göra. Lär känna dig själv, lägg fokus på dina styrkor så kan du också nå hur långt som helst.

 

P1000372

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s