Har du inga drömmar så kan du heller aldrig förverkliga några

Hur var det möjligt att öppna en japansk restaurang i Jämtland och lyckas få dit celebriteter som Gerorge Clooney och att få restaurangen omnämnd som den bästa utanför Japan? Eller att öppna ett tehus i de småländska skogarna och få det att fyllas av folk från olika länder? Ja listan över personer som lyckas förverkliga sina drömmar kan göras lång.

Barn och unga har ofta många drömmar – hur ofta får de inte höra – det är omöjligt – satsa på något vettigt i stället. Så tycks många vuxna glömma bort att drömma och i stället blir livet en stilla lunk i vardagen. Det behöver naturligtvis inte vara fel, men en omfattande studie gjord i Australien visar att det människor ångar allra mest på dödsbädden är att de inte uppfyllt sina drömmar. I stället har de lyssnat på alla andra och kanske levt sina liv efter deras önskningar. Bra sorgligt att ångra en massa saker när det inte längre kan förverkligas. Så ta tag i era drömmar och försök förverkliga dem innan det är för sent! Livet börjar inte i framtiden – utan just nu!

p1030307

2 reaktioner till “Har du inga drömmar så kan du heller aldrig förverkliga några

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s