Man har alltid ett val

Under ett liv gör en människa många olika val – en del rätt och andra kanske mindre rätt. Vissa har svårt att välja. ”Jag kan inte bestämma mig”, men även att inte välja är ett val. Andra fattar sina beslut blixtsnabbt. En del tycks alltid fatta ”fel” beslut och ångra sina beslut, medan andra aldrig känner så. Ungefär samma sak när man möter människor. Några hamnar ”alltid” i fel sällskap och har trassliga relationer medan andra alltid tycks hamna rätt.

Beror det på tur? Nej, sannolikt inte. Vår personlighet, gener, självinsikt och självkänsla påverkar. Det du själv kan göra är, än en gång, att skaffa en god självkännedom. Våga möta dig själv och lita sedan på att det beslut du fattat är/var rätt just då! Så stanna upp ett ögonblick, blunda och gå sedan dit hjärtat leder dig!

_MG_8698

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s