Fånga livet och njut av det varje ögonblick

Livet rullar på och ibland kanske vi glömmer att det är just här och just nu som vi måste ta det tillvara. Att vara varsamma med varandra, umgås och njuta är ett sätt att fånga dagen. De sociala relationerna, närhet och att någon bryr sig är grundläggande mänskliga behov som måste tillfredsställas för att vi ska må bra. Redan på 1940-talet konstaterade socialantropologen Margret Mead att det är viktigt att ha någon som väntar på en och undrar hur man mår. Alla är inte lika lyckligt lottade och har en varm familj och nära vänner som bryr sig – så glöm inte de ensamma och försök värna om varandra, fånga dagen och njut av livet just här och just nu.

IMG_4558

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s