Passion gör allt så mycket roligare!

När vi känner passion för något så tycker vi att det är roligt. Vi kan knappast sluta med det vi håller på med. Drömmen är klart att känna passion för det man jobbar med. Passion skapar dessutom framgång.I den forskningsstudie som jag gjorde för ett par år sedan visade det sig att det finns 11 gemensamma nycklar bakom framgång. Tio mycket kända svenskar intervjuades och gemensamt för deras framgång var bland annat hög energinivå, entusiasm, god självkänsla, hårt arbete naturligtvis, men viktigast av allt var kanske passionen. Att brinna för något innebär att arbetet inte längre känns som ett arbete utan som något av det roligaste man vet. Man ägnar med glädje sin mesta tid åt detta och ofta blir resultatet bra. Alla måste försörja sig och det är naturligtvis inte alla förunnat att ha ett arbete som man brinner för, men försök att så långt som möjligt lägga tiden på det som fyller en med lust. För en del kanske det handlar om att ägna mycket tid åt något fritidsintresse eller något annat, men utan passion blir livet bra torftigt.

 

IMG_5813

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s