Positiv eller negativ karma – valet är ditt!

Var snäll och rar och bli en gladare människa. Så enkelt eller så svårt är det. Forskning visar att vi har ca 65 000 tankar under en dag och hos många är dessvärre 80 procent av dessa negativa – och 90 procent av dem är en upprepning från gårdagen. Inte särskilt utvecklande – eller hur? Otillfredsställelse med hur andra är och allmänt missnöje skapar inte bara konflikter utan också negativ energi. Inte till glädje för någon.

Att i stället tala vänligt, le och hälsa god morgon – både hemma och på jobbet bidrar till den goda utstrålningen eller karman. Detta skapar i sin tur en massa positiv energi som kommer tillbaka till en själv. Vänlig kommunikation leder till mindre stress och gör en till en lyckligare människa. Man är snäll och rar, blir vänligt bemött tillbaka och så är den positiva spiralen i full gång!

IMG_5595

2 reaktioner till “Positiv eller negativ karma – valet är ditt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s