Är allt alltid någon annans fel?

Upphör aldrig att förvånas över att många sällan ser sin egen roll och delaktighet i olika skeenden. Om man ständigt känner sig missförstådd och tycker att andra bemöter en illa är det kanske dags att fundera lite över det egna beteendet och vilken roll man själv har i olika skeenden. Är det säkert att det är föräldrarnas fel, partnerns, arbetskamraternas eller chefens fel när allt inte blir som man tänkt? Det ligger mycket i det gamla talesättet – som du bemöter andra blir du själv bemött liksom att leenden föder leenden! Allt blir dessutom så mycket roligare.

 

IMG_5595

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s