Kasta sig ut på okänd mark!

Själv älskar jag att prova nya saker. Alltid lika spännande att se vad som händer.  Om man aldrig vågar ge sig ut på okänd mark och finna nya stigar så händer heller inget nytt. Redan som barn tyckte jag om att prova och att göra nya saker. Så många dörrar det öppnat och så roligt jag haft – och har! Friskt vågat – hälften vunnet! En bra fråga att ställa sig själv är: vad är det värsta som kan hända? Sedan testa och prova. Kasta sig ut på djupt vatten! Kan man bara simma så klarar man sig!

20130627-180213.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s