Att våga är att vinna!

Friskt vågat – hälften vunnet är ett ”gammalt” ordspråk – och så sant. Om man aldrig vågar prova så kan man heller aldrig lyckas. Många oroar sig för vad omgivningen ska säga vid ett eventuellt misslyckande. Tänk om det inte går? Vad ska folk säga? Även de mest framgångsrika personer har ofta stött på hinder och fått söka alternativa vägar för att nå sin framgång. Som med så mycket annat spelar självkänslan stor roll för att våga eller inte våga – göra eller inte göra. Tänker på de kända personer som man får följa i ”Passion, Nyckeln till framgång. Ta t ex Kjerstin Dellert. Hon sökte in tre gånger till Operan/Akademin innan hon till sist kom in. Jag frågade hur hon tänkte och kände det när hon refuserades gång på gång? Jag tänkte att jag ska visa dem. De ska få se vad missar – jag kommer att lyckas. Passion, hårt arbete och att aldrig ge upp – ett bra koncept för att lyckas.

Tala om att göra det omöjliga möjligt – läs mer på min resblogg på Vagabond! Hur var det möjligt att göra den inristningen?

http://www.vagabond.se/bloggar/jorden_runt/20141130/los-paracas-hisnande-natur-och-maktiga-lamningar-fran-t

PICT3662 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s