Skjut inte upp ditt livs viktigaste möte – det med dig själv!

Många skjuter gärna upp saker som ska göras – det må vara hänt även om det ofta skapar onödig stress, men att ständigt skjuta upp mötet med sig själv kan få ödesdigra konsekvenser. Någon arbetar alltid, en annan tränar dygnet runt, en tredje dövar rädslan för att möta sig själv genom shopping och så vidare. Ju längre du undviker att se vem du egentligen är desto mer främmande blir du inför det egna och sanna jaget. Ständigt nya roller på livets teaterscen. Att aldrig våga vara den man är, sig själv, får förödande konsekvenser för trygghet och välbefinnande. Det kan vara smärtsamt att möta sig själv, men nödvändigt i ett långsiktigt perspektiv.

Mitt senaste blogginlägg i Vagabond – i Laos små byar konfronteras man verkligen med sig själv!

http://www.vagabond.se/bloggar/jorden_runt/20141122/sma-bergsbyar-djupt-inne-i-laos-kastar-om-alla-perspekt

 

 

 

 

 

IMG_7108

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s