Omge dig med människor som ger energi och vill dig väl

En del suger energi ur andra. Omgivningen blir trött. Orken och lusten minskar. Negativismen insmyger sig. Ofta är det samma personer som ser fel hos alla andra och som är oförmögna att se sig själva.

Vissa människor skapar i stället energi. I samma sekund som de kommer in i ett rum känns den. Livsglädjen, energin och lusten. De får andra att känna sig inspirerade. Kreativiteten och energin flödar. Folk blir glada. Om du själv vill ha ork, lust och kraft – försök att undvik energisugarna. Sök i stället de människor som vill dig väl och får dig att må bra.

 IMG_5813

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s