Om inte du tror på det du gör – vem ska då tro på det?

Om man inte tror på sig själv och det man gör så utstrålar man en osäkerhet. Bristen på självförtroende återspeglas i kroppshållning och hela ens agerande. Självförtroende, en viktig del av självkänslan, kan inte köpas med hjälp av ett ”klick” på nätet. Självkänslan är komplex, kommer inifrån och är en kombination av gener, uppfostran, men också det egna agerande som vuxen. Att våga öppna sig själv, se sina styrkor och utvecklingsbehov. Just att se sina styrkor är på många sätt avgörande. Det är jag bra på, detta kan jag – därför tänker jag också göra det. Lånar Thomas Ravellis citat – ta ut segern i förskott – då har man i alla fall vunnit en gång”. Det kan vara yttre segrar, men det kan också vara segern över dig själv. Flera små steg blir till sist ett stort språng!

 

IMG_4558

 

 

 

2 reaktioner till “Om inte du tror på det du gör – vem ska då tro på det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s