Kroppsspråk & Personkemi

De senaste veckorna har jag varit ute och föreläst om kroppsspråk och personkemi i många olika sammanhang. Visst är det fascinerande – varför vi gillar vissa och inte andra. Att kunna läsa av och tolka andra men också att förstå hur man själv uppfattas är kanske den viktigaste nyckeln för att lyckas på den sociala arenan. Hitta ”rätt” partner, ha vänner men också att ta sig fram i andra sociala sammanhang, som t ex på jobbet.

Många verkar förvånansvärt omedvetna om hur mycket kroppsspråket betyder. Det står för ungefär 70 procent av vår kommunikation. Min senaste bok – ”Kärlekens Koder” handlar om kroppsspråk och personkemi utifrån forskning kring social attraktion – det finns massor att lära – och ju mera man lär desto roligare får man. Nedan är länken från SVT serien Kärlekskoden där jag medverkade som expert på just kroppsspråk och personkemi. 

http://www.svt.se/karlekskoden/ett-tecken-pa-sexuellt-intresse-1

 

 KK_Omslag_Fram_140211_3_redigerad-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s