Passion som drivkraft

Att uppleva passion och brinna för något är fantastiskt. Passion förknippas kanske främst med kärlek och förälskelse. Förlösande drivkraft när kärleken är besvarad. Skapandet tar ofta nya vägar och utvecklas vid förälskelse, men passion kan också handla om mycket annat. Man kan brinna för rättvisa och för fred eller för mer vardagliga saker som att skriva, sin idrott, matlagning eller vad det nu kan vara. Så långt som möjligt är det viktigt att göra det man tycker är roligt och det man brinner för. Passion som drivkraft kan uträtta underverk!

Alla har inte förmåga att brinna för något medan andra tycks kunna engagera sig i det mesta. Återigen personligheten och en hel del genetiskt betingat. Entusiastiska och glada släkter medan andra suckar och ser fel i det mesta. Bemöter man omvärlden med ett leende får man så mycket positivt tillbaka!P1010794

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s