Våga vara sig själv!

Upplever att många aldrig är sig själva. De verkar spela en roll och försöker vara lite mera intressanta, verka lite viktigare och försöka imponera på omgivningen. Sällan ett särskilt lyckat koncept. I grunden handlar det ju om dålig självkänsla. Självkänsla kan aldrig köpas för pengar. Forskning visar att en del är genetiskt betingat, men också att vår barndom påverkar, men man kan göra mycket för att stärka självkänslan. En väg är att. lära känna och förstå sitt innersta och på så sätt stärkas. Först när man vågar vara sig själv, den man är innerst inne, blir man äkta och också trygg.

 

IMG_5241

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s