Att lyfta blicken!

De flesta av oss är nog medveta om att det går snabbt – livet. Hur lätt är det inte att fastna i det förgångna – uppväxt, olika relationer. Det som smärtat. Ska verkligen detta få styra livet? Den tid vi har? Nej. Så klart inte! Ett sätt att utvecklas och gå vidare är att lyfta blicken. Med öppna ögon kan man göra det överallt! För egen de upplever jag möten med olika människor i vår underbara värld som det mest lärorika och utvecklande – och att resa och se andra kulturer berikar. Öppnar man ögonen och lyfter blicken förändras inte enbart du själv utan omvärlden kommer också att te sig roligare och gladare!

IMG_3964

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s