Inspiration & Kreativitet

En del människor tycks bli inspirerade och engagerade av det mesta medan andra har svårt att hitta en källa till skapande. Flow är eftersträvansvärt och kan komma när man minst anar det. Att vänta på inspiration är däremot sällan särskilt givande om man vill nå resultat.

Det finns olika metoder och hjälpmedel för att skapa inspiration. Naturen, inspirerande möten, resor, pulserande stadsmiljöer är några exempel. Ett annat är kulturupplevelser. Läsa en bok, gå på bio, teater, konstutställning eller lyssna på musik. Att reflektera över sina upplevelser skapar ett mervärde och en utmärkt liten skrift för reflexion är Kulturdagboken skriven av Elisabeth Jönsson. Här möts läsaren av spännande frågeställningar som manar till eftertanke och reflexion och man skapar sin egen kulturdagbok. Boken hittar du på Adlibris och Bokus samt hos välsorterade bokhandlare.

punctumsalienskulturdagboken2front

2 reaktioner till “Inspiration & Kreativitet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s