Sluta oroa dig – börja leva!

När jag läste psykologprogrammet fick vi en gång i uppgift att läsa boken med samma titel – sluta oroa dig och börja leva. Kloka ord och glad att jag redan tidigt i livet tog till mig detta. Alltför många människors liv fräts sönder av oro och stress. Ett annat bra ordspråk som jag har på väggen i mitt arbetsrum är – jag tänker aldrig på framtiden – den kommer tids nog (Einstein). Alltid roligt och spännande att planera inför framtiden – men utan att bekymra eller oroa sig.

 

p1030307

 

 

2 reaktioner till “Sluta oroa dig – börja leva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s