Kärlekens språk

Att kunna läsa av kärlekens signaler är otroligt spännande. Hur kan man se när attraktion uppstår? Det finns många tecken. Kroppsspråket avslöjar förälskelse på ett sätt som inte kan döljas. Ögonkontakten så klart – långvarig med glansiga ögon och förstorade pupiller. Det höjda ögonbrynet. Autonom beröring. Framåtlutning och synkronisering av kroppsrörelserna är bara några tecken. Det är lätt att tolka fel  – men kunskap om kärlekens språk är till god hjälp!

p1030307

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s