Vaför hittar vissa alltid rätt medan andra faller för fel partner?

Ja kärlekens språk är spännande och när man väl lärt sig tolka det förstår man andra bättre och blir också medveten om vilka signaler man själv sänder ut.Några har ”detta i sig” – medan andra aldrig lär sig att läsa vare sig kroppsspråk eller andra signaler. Precis som vissa är språkbegåvningar och lär sig främmande språk hur lätt som helst, medan andra tragglar år ut och år in utan större framsteg så är en del medvetna om vad det själva förmedlar och har lätt för att läsa av andra. En nyckel till att hitta rätt, inte bara i kärleksrelationer utan i alla relationer.

 

P1000504

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s