Kärlekskoden

Varför lyckas vissa hitta rätt ? Är populära bland vänner, tar sig fram på jobbet och är också de som hittar rätt i kärlekens labyrint. Har vissa  mer tur eller kan  det bero på att de kan läsa kärlekens språk bättre än andra? Vilka signaler är det som styr? Hur kan man lära sig tolka dem bättre? Svaren får du i Kärlekens Koder som bygger på vetenskaplig forskning. Kan man med vetenskapens hjälp lära sig förstå kärlekens språk och hitta ”rätt”?

Kärlekens Koder – en ny bok om kärlek och attraktion som släpps den 2 maj, finns i bokhandeln, på Adlibris och Bokus – kan också beställas via min hemsida: www.tollgerdt.se – här hittar du massor om hur man läser kärlekens språk! Jag är en av experterna i SVT:s nya serie – Kärlekskoden – titta gärna på Kärlekskoden på torsdag den 1 maj kl 21 på SVT. Finns även på SVT Play! Ett litet smakprov hittar man här!

http://www.svt.se/karlekskoden/ett-tecken-pa-sexuellt-intresse-1

 

 KK_Omslag_Fram_140211_3_redigerad-1

 

2 reaktioner till “Kärlekskoden

  1. Intressant program och ide.
    Första avsnittet var bra så det blir till att titta ikväll igen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s