En blick säger mer än tusen ord

Blickar som möts – ögonkontakt och så bara hände det. Banalt så klart, men forskning visar att ögonen många gånger är själens spegel. Normalt har vi ögonkontakt maximalt fyra sekunder, men så ibland dröjer blicken sig kvar längre – kanske upp till tio sekunder eller mera – då är något på gång! Låt dig dock inte luras av ett enda enkelt tecken – förälskelse kräver fler signaler – leenden – öppet kroppsspråk, spegling, minskat revir och en massa annat.

P1000621 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s