Passion

Passion kan handla om förälskelse, men också om passion till jobbet, konsten, författande, idrott – ja till livet i stort! Passionerade människor är ofta entusiastiska och energirika. Framgångsrika personer är ofta passionerade. De är orädda och uppfylls av passion för att nå ett mål. I Passion, nyckeln till framgång beskrivs 11 faktorer som ligger bakom framgång. 10 välkända personer berättar om sina liv och hur passionen drivit dem. Nu finns Passion, Nyckeln till framgång som e-bok på Molnfritt Förlag och man kan ladda ner boken från Adlibris, Amazon, CDON och i bokhandeln. Ett smakprov av vad Passion, Nyckeln till framgång handlar om kan du höra i denna Tedx föreläsning!

  http://vimeo.com/21772230

 

Passion, Nyckeln till framgång
Passion, Nyckeln till framgång

 

 

 

2 reaktioner till “Passion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s