Vidga vyerna

Vi ser alla världen olika och det finns inte rätt eller fel. Detta med hur olika vi uppfattar vår omvärld framstår särskilt tydligt när jag reser på studieresor med olika chefsgrupper. Vi ser och uppfattar miljöer och händelser så olika. Då är vi ändå en grupp med relativt lika utbildning, likartat bakgrund och chefsjobb på hög nivå.

När det ges möjlighet att möta människor från andra kulturer och att få se och uppleva att samma sak kan göras på helt olika sätt – och att det inte finns ”rätt eller fel”. Ju mera vi vågar öppna våra ögon och vidga vyerna – desto mera utvecklas vi som människor.

 

P1060551

 

 

 

 

 

2 reaktioner till “Vidga vyerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s