Den inre balansen

Balans i livet är grunden för vårt välbefinnande. Vad är det som skapar denna balans? Att jobba mindre och vila mera? Nej, det handlar om något helt annat. Den inre tryggheten kan vi inte köpa – vare sig på nätet eller via längre ledighet.

Generna och självkänsla igen, men om man nu inte fått de där positiva generna, inte haft den trygga barndomen och inte fått den goda självkänslan? Är det då kört?

Absolut inte även om kanske inte alla når den där riktiga inre friden som är så nära kopplad till en bra självkänsla. Men det finns mycket att göra – framförallt handlar det om att våga lära känna sig själv. Se styrkor och svagheter och att inte skämmas över sina brister utan i stället bejaka helheten!

 

P1000384

 

2 reaktioner till “Den inre balansen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s