Leenden föder leenden

Förvånas ibland över att en del tycker sig bli dåligt bemötta nästan överallt. På jobbet, i affären, på restaurangen – ja det tycks inte finns några gränser för hur illa de behandlas. Insikten i att det är man själv som har ansvar för hur man bemöts tycks saknas.

Som du bemöter andra blir du själv bemött. Enkelt och nästan alltid sant. Är jag vänlig är människor vänliga tillbaka. Kommer jag med ett öppet kroppsspråk, ögonkontakt och ett leende så kan jag vara säker på att bli trevligt bemött. Leenden föder leenden – så enkelt är det!

PICT1450 

 

 

 

8 reaktioner till “Leenden föder leenden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s