Släpp fångarne loss det är vår!

Ja, den gamla frasen stämmer dessvärre ibland. Tänker på att många människor på något sätt är fångna i sig själv. Rädslor och oro överskuggar vardagen på ett sätt som gör att utrymme för lust och att bejaka livet minskar mer och mer för varje år.

Hörde intressant forskning om hur våra personlighetsdrag ofta förstärks ju äldre vi blir – alltså den sparsamme blir kanske riktigt snål, den ängslige blir räddare och räddare och så vidare. Så försök släpp loss det som håller dig fången innan det är för sent!

P1000372 

4 reaktioner till “Släpp fångarne loss det är vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s