Fånga livets ögonblick!

Tror att de flesta av oss är medvetna om att tiden rullar på snabbt. Måndag morgon och så är det plötsligt fredag kväll – maj och vår och så kommer hösten med sin underbara skönhet. Carpe diem – att fånga dagen – må vara ett lite utslitet ordspråk, men inte mindre sant för det!

Gäller att ta tillvara varje ögonblick och glöm inte bort vad som är viktigast för dig i ditt liv! Vårda relationerna till dina närmaste, de som bryr sig mest! Kan låta ödesmättat – men faktiskt – en dag är det för sent!

Havet får symbolisera de vackraste ögonblicken!

 

IMG_5150 

 

 

2 reaktioner till “Fånga livets ögonblick!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s