Du kan göra skillnad!

Med mycket små medel kan vi göra skillnad – både i våra egna liv och i andras. Vi börjar med de andras. Har fadder byar på olika ställen i världen, men bara ett ”eget” litet fadderbarn. Blir lika glad varje gång jag får ett brev och små teckningar från henne. Känner en enorm ödmjukhet inför livet och tacksam för att jag – lite lite – kan bidra till hennes utveckling!

Att göra skillnad i det egna livet är både lättare och svårare. Det kräver att du jobbar med dig själv och ditt innersta! För en trygg människa är det det lättaste i världen – att möta sig själv! För den otrygge den som stänger ute alla känslor och vandrar genom livet utan att våga öppna ryggsäcken, är det svårare än allt annat!

 

PICT1472 

 

 

 

4 reaktioner till “Du kan göra skillnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s