Vad önskar du dig i livets önskebrunn?

Man brukar säga att den friske har många önskningar medan den sjuke bara har en. Låt oss säga att du är frisk – vad skulle du då önska dig? Makt, pengar, skönhet eller resor?

Själv är jag oändligt tacksam för familjen, jobbet, möjligheter att resa och mycket annat. Jag läste ett intressant citat:

Skulle jag önska mig något så skulle jag inte önska mig rikedom och makt utan möjlighetens lidelse, det öga som evigt ungt och brinnande överallt ser möjligheter.(Sören Kirkegaard)

Glad att själv känna så, det omöjliga kan göras möjligt och det mesta är ännu ogjort!

 

P1000111

4 reaktioner till “Vad önskar du dig i livets önskebrunn?

 1. Nyfikenhet!!! Det r ngot av det viktigaste..d hller sig gat evigt ungt och sjlen brinnande Att vara mjuk, levande och jkligt klar i bollen helt enkelt.. Tack fr dina tankar

  Hlsar/Helena Rf

  Frn: Tollgerdt Blogg Svara till: Tollgerdt Blogg Datum: sndag den 21 april 2013 18.21 Till: Helena Rf mne: [Nytt inlgg] Vad nskar du dig i livets nskebrunn?

  WordPress.com tollgerdt posted: ”Man brukar sga att den friske har mnga nskningar medan den sjuke bara har en. Lt oss sga att du r frisk vad skulle du d nska dig? Makt, pengar, sknhet eller resor? Sjlv r jag ondligt tacksam fr familjen, jobbet, mjligheter att resa och ”

  Gilla

 2. Visst är nyfikenhet på livet otroligt viktigt Helena! Finns ett bra ordspråk – den som har planer för framtiden håller sig ung!! Kul du gillar bloggen!

  Gilla

 3. Jag har lagt ner det där med önskningar. Bästa sättet att få något är att arbeta i den riktningen. Fast kanske en önskan är starten på resan mot målet – att få det jag vill ha. Men OM jag skulle önska nåt, skulle jag önska mig samma sak som Sören Kirkegaard. Det är ju samma sak som att ha barnasinnet kvar, eller hur 🙂

  Gilla

 4. Gillar önskningar – och särskilt glad att vara ständigt nyfiken och se lust och möjligheter på de flesta ställen Kicki – visst är det lite av att ha barnasinnet kvar!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s