Bäst när det gäller!

Tävlandet kan vara provocerande för många – för egen del tycker jag att det är fantastiskt kul. Har alltid älskat att tävla – sporras av att lyckas bättre och bättre. Då är det viktigt att välja sådant som man märker att man kan bli bra på!

Tävla kan göras på många sätt och inom olika områden. Man kan tävla mot andra, i skolan, i jobbet eller inom idrott. Men man kan också tävla mot sig själv och kanske det är allra viktigast? Att se om man kan göra saker bättre i dag än i går? Vårda sina relationer mer i dag än i går. Vara snällare i dag än i går, men kanske också konsten att våga säga nej mer i dag än i går? En ständig utveckling.

Det betyder absolut inte att man inte ska vara nöjd med sig själv och det man gör, men att förnya, förbättra och utveckla!

Ponnylandskap i Köpenhamn – mot alla odds vann vi svenskar!

 

IMG_2912

 

 

 

4 reaktioner till “Bäst när det gäller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s