Vem klickar vi med och varför?

 Ibland bara stämmer det. Ett citat som blivit mer eller mindre klassiskt är väl – det sa bara klick – kul är det när man möter riktiga själsfränder. De där som man kan prata hur ofta som helst med.

Varför klickar det ibland? Ja, första intrycket som styrs av kroppsspråk, utseende och karisma kompletteras senare bland annat av likhet i attityder och värderingar. Själv litar jag fullt ut på min magkänsla – det är ytterst sällan den slår fel. Så har de nog varit sedan jag var barn. Det är den mera privata sfären som jag skulle kunna skriva mycket om.

Professionellt har jag många och långa samarbetsrelationer som fungerar extremt bra. Båda parter har fullständig kontroll över vad som förväntas. Inga långa och tidsödande möten krävs. Det passar mig perfekt.

Kul är därför att välkomna Cecilia Kärvegård och hennes kommande bok – Rockstjärnestatus i din vardag” till Tollgerdt Förlag. Det är flera som frågat om vi kan ge ut deras bok. Cecilia är först ut. Varför? Vi har aldrig träffats verkliga livet, men professionellt märkte jag direkt att det klickade.

En bra produkt är klart ett måste, men sedan fälldes avgörande av ett effektivt samarbete, snabba svar på mailen osv – vilket resulterat i att boken är klar för publicering första kvartalet 2013.

Utanför Maggiore sjukhuset i Bologna – tala om att det klickade professionellt med dessa italienska sjukhuschefer. Vi har jobbat flera år tillsammans i sjukvårdsnätverket!

 

 

DSC00448_1

Annonser
3 kommentarer
  1. Ser verkligen fram emot vårt samarbete. Jag gillar snabbt och effektivt och det har jag mött hos er. Det här kommer bli fenomenalfantastiskt! You Rock!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Senaste nytt från Vagabond

Relationer - himmel eller helvete? Varför vissa håller medan andra går i kras. Så får du relationen att utevcklas!

Antikabloggen

This WordPress.com site is the bee's knees

Holavedsbrudar

Relationer - himmel eller helvete? Varför vissa håller medan andra går i kras. Så får du relationen att utevcklas!

%d bloggare gillar detta: