Den som saknar drömmar kan heller aldrig förverkliga några!

På den lilla restaurangen, Emmas Drömmekjökken, kunde man läsa just detta, att den som inga drömmar har kan heller inte förverkliga någon dröm. Hur sant är inte det? Kvinnan som driver restaurangen långt uppe vid Ishavet, nämligen i Tromsö, är en som förverkligat sina drömmar och också gjort det omöjliga möjligt! Hur kan en restaurang i Tromsö lyckas locka dit norska kungaparet, Hillary Clinton, skidåkerskan Marit Björgen och en massa andra celebriteter?

Kan hon, kan jag, så kan ni! En stor studie gjord i Australien visar vad människor ångrar allra mest på dödsbädden – vet ni var det är man ångar mest? Att man inte uppfyllt sina drömma utan i stället lyssnat på alla andra. Så ta tag i era drömma och försök förverkliga dem innan det är för sent! Livet börjar inte i framtiden – utan just nu!

Flanerar på huvudgatan i Tromsö – under den ljusa tiden, samtidigt som studentinsparkarna till Universitetet pågick och ändå långt ifrån överfullt! Här har alltså ”Emma” lyckats etablera en restaurang som lockar celebriteter från hela världen!! Tala om att göra det omöjliga möjligt!

 

Emmas Drömmekjökken!

 

 

6 reaktioner till “Den som saknar drömmar kan heller aldrig förverkliga några!

  1. Tack för inspirationen Ingrid! Spontant tänker jag på Martin Luther Kings berömda tal ”I have a dream,” som förändrade ett helt samhälle. Kerstin

    Gilla

  2. Tack snälla – känner mig tacksam och rörd att få bli nämnd tillsammans med Martin Luther Kings berömda tal – och jag tror och hoppas att det han sa – ska bli sant en gång!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s