Du ångrar aldrig det du gjort – bara det du inte gjorde!

Livet är ett evigt lärande. Från det lilla barnet som tack och lov vågar testa allt – vända sig, krypa, gå falla – och likväl fortsätter tills det lär sig mer och mer!

Så plötsligt händer det något. Varför stannar så många människor upp och låter rädslan hindra dem från att fortsätta utvecklingen. Vågar inte dyka, inte ta kontakt med okända, helt enkelt inte vara den de egentligen skulle vilja vara.

Allt man gör behöver inte vara rätt, men man lär sig! Låt inte rädslorna hindra! Hör ibland människor säga att de inte vågar gå ut på kvällen av rädsla för att bli överfallna, inte vågar resa bort ifall tjuvar kommer – men vad är då kvar av livet?

”Fruktan är den grymmaste av alla mördare. Den dödar aldrig helt, men den hindrar människan från att leva.”

Det handlar ju om att våga – i alla situationer – att ta för sig av det helt underbara berusande livet!

Skulle klart haft ett foto där jag hoppar bungy jump, men det har jag inte. I stället får det bli när jag var ute på en ganska mödosam safari i en nationalpark bland sjölejon och fåglar i Peru (lätt magsjuk och ingen båtälskare, men det var värt varenda sekund)!

 

4 reaktioner till “Du ångrar aldrig det du gjort – bara det du inte gjorde!

 1. Knner du till boken Feel the Fearand do itby Susan Jeffers..(Om du inte knner till Susan Jeffers, googla she is great!!!) Den bsta bok som skrivits i mnet/Helena

  Frn: Tollgerdt Blogg Svara till: Tollgerdt Blogg Datum: Tue, 4 Sep 2012 19:03:05 +0200 Till: Helena Rf mne: [Nytt inlgg] Du ngrar aldrig det du gjort bara det du inte gjorde!

  WordPress.com tollgerdt posted: ”Livet r ett evigt lrande. Frn det lilla barnet som tack och lov vgar testa allt vnda sig, krypa, g falla och likvl fortstter tills det lr sig mer och mer! S pltsligt hnder det ngot. Varfr stannar s mnga mnnisko”

  Gilla

  1. Tack gör tipset Helena – vad roligt att du kommenterar – alltid inspirerande – hoppas vi ses på NK eller Äppelvikens Bokhandel i höst!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s