Köpenhamn- mitt i den Indre By

Köpenhamn bjuder på det mesta och som bosatt i Skåne ser jag det mer eller mindre som min huvudstad. Varit där ett otal gånger redan som barn och efter det roat mig där i tonåren. Senare var min opponent när jag disputerade vid Handelshögskolan i Stockholm professor vid Handelshögskolan i Köpenhamn- haft och har ofta jobbuppdrag där och älskat Köpenhamn också privat. Häromdagen var jag åter där och fick tid över för en stund i city.

Vi hade lunch på en av mina favoriter- Tivoli Food Hall och då kom jag på att bara själva byggnaden som ligger mellan Hovedbangården och Tivoli är värd ett eget blogginlägg.

Tivoli Food Hall har blivit en ny favorit- här finns smaker för alla – eller vad sägs om bästa pizzan – mexikanskt – sushi – hamburgare och traditionella danska smörrebröd och mycket mera. Bäst av allt – var och en beställer på sin favorit- både mat och dryck,

Min favorit är pizza hos Gorms och ett glas vin på bästa vinbaren.

Efteråt kan du ta en kaffe och kaka på Social Foodies! Ekologiskt och klimatvänligt!

2 reaktioner till “Köpenhamn- mitt i den Indre By

  1. Ja Köpenhamn är också min ” huvudstad ” – som bosatt i Skåne är det ju väldigt nära – haft/ har en hel del jobbuppdrag där- dags igen på tisdag 🎉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s