London bjuder på allt och lite til

London är ett måste med jämna mellanrum och jag brukar tänka att den som har tröttnat på London har tröttnat på allt! Varje stadsdel är den andra olik och de jag har varit i har alla sin speciella charm. Shoredich är en stadsdel som vi upptäckt de senaste gångerna.

Gentrifiering kan man tala om när det gäller Shoredich- fortfarande lite slitet och ruffigt på vissa ställen mem framförallt trendigt och hippt. Hit kom dem – hipsters – konstnärer- musiker – intellektuella som sökte billiga bostäder på 1980-talet. I dag känns billigt långt borta – men mysiga naturvinsbarer – spännande butiker- krogar – uteställen känns väldigt nära!

Liverpool Station lever dygnet runt och att gå in där sen kväll och köpa kaffe känns storstad- älskar det!

Mysig shopping på Storedich High Street – Present där man har allt från snygga klädet och skor till skrivböcker- suddgummin- söta som karameller. Calvert Avenue och Redchurch Street bjuder också på härlig shopping och upplevelser!

Efter en god natt sömn och lite barliv somnar vi gott på underbara Hotell Andaz. Vaknar och njuter av en utsökt frukost innan vi kastar oss ut mot nya upplevelser.

Vare sig vi pratar om frukost – lunch eller middag så är Shoredich är ett paradis för matälskare. Alltifrån stjärnbeströdda the Glove Club till Pizza East och indiska favoriten Dishoom!

Måste snart tillbaka och njuta av London!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s