Bjäre Bokhandel- mysigare och trivsammare än de flesta

Bokhandeln i Båstad- fina Bjäre bokhandel har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Det var här jag våren 2010 bollade bokidéer med Kajsa innan jag startade ett eget bokförlag och gav ut Passion- nyckeln till framgång- den första boken på Tollgerdt Förlag (tidigare ett 20- tal titlar på andra förlag).

Sedan dess har jag haft åtta författarkvällar i denna extremt trivsamma bokhandel som ägs av Christoffer ( som också äger Höganäs Bokhandel) men för mig och många andra är nog Jocke synonymt med Båstad bokhandel. Kunnig – supertrevlig och hjälpsam.

Själv älskar jag böcker – skriva och läsa – och det är en njutning att botanisera i vår fina bokhandel. Ofta ordnas inspirerande författarkvällar då det också bjuds på någon god dryck och läckert tilltugg. Bokcirklar och mycket annat står också på agendan.

Bokförsäljningen och signering – alltid lika kul.

Jocke packar in julklappar- bokpaket är bland det bästa man kan ge och få! Just nu är Båstads pärla fylld av trevliga julklappar – böcker så klart men också mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s