Tant Grön – älskad pärla på Bjärehalvön

Tant Grön på Bjärehalvön- strax utanför Västra Karup är verkligen ett exempel på hur drömmar förverkligas och hur det omöjliga görs möjligt! Anna- Karin startade en gårdsbutik för mer än 20 år sedan. Hon började sälja ostar – delikatesser- hallon och annat och i dag har butiken utvecklats till ett turistmål som lockar alltifrån kändisar till lokalbefolkningen! Här hittar hittar man alla sorters delikatesser-lokala och internationella. Jag som har förmånen att resa mycket – både med jobb och privat -har ännu inte funnit något liknade i Sverige.

Magisk julskyltning!

Anna-Karin har förmågan att finna läcker choklad/ pasta/ sylter/ honung/ bär/ ostar och jag har svårt att lyfta fram något – allt förtjänar uppmärksamhet!

Som om inte detta var tillräckligt så kompletterades och utökades delikatessbutiken med en ny genre – Elin & Arvid- en butik med kläder – för henne och honom – inredning och del annat. Lika stilsäker här som i delikatessbutiken!

Anna- Karin – alltid positiv och närvarande!

Klart att det blir några julklappsinköp!

Lyckligt lottade som har denna butik så nära och Anna-Karin är ett utmärkt exempel på hur man förverkligar sina drömmar och gör det omöjliga möjligt!

2 reaktioner till “Tant Grön – älskad pärla på Bjärehalvön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s