Ystad Bokhandel- en av Sveriges mysigaste

Som författare har jag förmånen att ha författarkvällar i en lång rad av mysiga bokhandlar. Jag ska avstå från att rangordna dem men en av de absolut trivsammaste är Bokhandeln i Ystad – läget vid det trevliga gamla torget – lokalen och framförallt Kerstin Rydholm som tillsammans med sin fina personal skapar en unik stämning!

Jag har haft otaliga författarkvällar där och Kerstin har alltid läst boken innan jag kommer och kan säga lite om den – kanske därför hon lockar dit så mycket folk – varje gång! I tisdags var det dags för ännu en härlig författarafton!

En av Sveriges vackraste julgranar – Stortorget i Ystad! Går alltid med lika lätta och glada steg in i Ystad Bokhandel.

Mycket folk och härlig stämning. Publiken inspirerade och vi kunde nog fortsatt hur länge som helst!

Efteråt mysigt mingel och jag sålde slut på varenda bok – som tur var hade vi några extra böcker i bilen. Jag är så glad över våra fina lokala bokhandlar- och alla ni som tycker som jag – tänk på att köpa böckerna där – om vi vill ha kvar dessa smultronställen- det vill jag – och jag är ett bokhandlar fan!

Lång kö till signeringen- då är man som författare mycket lycklig!

Väldigt kul när facebook vänner kommer och lyssnar och köper böcker – det var många fler vänner som kom men er har jag tyvärr inte någon bild på!

Stort tack alla ni som kom och stort tack Kerstin för ännu en härlig författarkväll i Ystad fina bokhandel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s