Vattnets Hus i Ängelholm

Jag bara måste berätta om Vattnets Hus i Ängelholm som ligger nästan på hemmaplan och ändå har jag aldrig varit där tidigare.

Hade ett föreläsningsuppdrag där häromdagen – vilket ställe! I första hand är det klart en Simhall med alla tänkbara typer av bad och gym. Extra spännande tycker jag att deras Nordiska Hamam verkar vara. För ett par år sedan testade jag ett äkta hamam i Granada – det var magiskt.

Hamam i Granada

Ska absolut tillbaka och testa Nordiskt Haman – låter spännande.

Nu till föreläsningen om framtidens ledarskap och min nya bok Så vinner du slaget om de bästa – supertrevlig konferensmiljö - som gjort för inspiration och dialog!

Med Therese Plahn som håller i nätverket!

och med Sara Hagström- VD för Vattnets Hus i Ängelholm.

Efter en timme med ett härligt gäng ska jag vidare för ännu en föreläsning- men en kopp kaffe i det trevliga kaféet hinner jag med liksom ett besök i shopen! Kan verkligen varmt rekommendera denna pärla i Ängelholm- och nästa gång blir det bad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s