Mäktiga vattenfall – grottor och en utsökt restaurang

Vi dröjer oss kvar i Baume-les-Messieurs- denna förtjusande by. Vi får höra att ett par kilometer från bykärnan ska det finnas mäktiga vattenfall och en spännande labyrint av djupa grottor och det vill vi inte missa. Vädret är fortsatt varmt så vi bestämmer oss för att promenera till denna sevärdhet.

Vägen dit är vacker och vi set en annan turist längs vägen.

Väl framme möter vi storslagna toppar med vattenfall och ingångar till djupa grottor. Om man ska utforska grottorna så bör man nog göra det i sällskap med en erfaren guide – risken att villa bort sig i de mörka gångarna känns stor. Vi nöjer oss med att njuta av de mäktiga vattenfall och grottornas ingångar.

Djupa grottor- fascinerande!

På kvällen återvänder vi med trevligt sällskap till Baume-les-Messieurs för att äta en utsökt middag på förtjusande Grand Jardin. Underbar mat – livfull med härlig atmosfär- ett fynd – så är der också fullsatt!

Utsökt paté som ” gifter” sig väl med Jura vinet!

Vilket kött och vilken sås!

Sophie och jag – en del av vårt stora glada sällskap!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s