Supermysigt kafé i gamla Eskilstuna

Genom mitt jobb har jag förmånen att få se stora delar av Sverige och häromdagen föreläste jag i Eskilstuna och fick möjlighet att göra en liten sightseeing i den gamla Smedjestaden. Eskilstunaån rinner stilla genom staden som just i dag vilar i ett milt grådis.

Promenerar längs ån och hinner besöka de trevliga gamla smedjorna- Rademacher som vittnar om en svunnen epok.

Jag är på jakt efter Eskilstunas mysigaste kafé för att koppla av med en kopp kaffe innan det är dags att ställa sig på scen och föreläsa för en massa chefer. Jag frågar runt och alla jag pratar med svarar entydigt- mysigaste kaféet är Café Tingsgården i gamla Eskilstuna.

Så trevligt- underbara bakverk och gott kaffe. Innan en föreläsning äter jag väldigt lite – kör efter devisen- hungriga hundar jagar bäst- så själv nöjer jag mig med en kopp kaffe.

Lockande bakverk – allt hembakat och man kan också få lunch och goda smörgåsar och miljön både utanför och inomhus är väldigt trivsam.

Tittar på klockan – dags att ta mig till föreläsningssalen- kolla tekniken och på med headsetet – och göra mig redo att möta publiken! Med hem i bagaget tar jag Eskilstunas lilla cafépärla.

2 reaktioner till “Supermysigt kafé i gamla Eskilstuna

  1. Så kul att hitta mysiga cafeer att besöka innan det är dags att föreläsa.
    Kan tänka mig att det ger ett lugn inför det som komma ska.

    Tack för att du delar med dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s