Låt dig inspireras och förföras!

Har precis kommit hem från en inspirerande och kul skrivarkurs i Bologna – den sjunde som jag håller tillsammans med Annsofie Engborg och Textpalatset!

Veckan har vi tillbringat i Bologna där den omgivande miljön både förför och berusar – medeltida palats – ung framtid i form av 100 000 duktiga studenter – frihet – tolerans – kunskap – inspirerande möten – god mat och ljuva viner.

Konstnärer, författare och andra har i alla tider sökt sig till vackra miljöer – som inspirerar genom öppenhet – tolerans och vidgade vyer – som får dig att lyfta! Möten med nya människor berikar så våga lyfta blicken – res – se och upplev – och låt dig inspireras och förföras! Skrivarresan 2020 kommer att gå till Athen – litteraturens vagga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s