Utveckla dig själv – res genom livet med öppna ögon

Öppenhet – tolerans och nyfikenhet är några viktiga aspekter för att utvecklas. Sjöfararna som en gång upptäckte vår värld – jämfört med de som stannande vid hemmahamnen – olika gener och personligheter fördes vidare – att resa med öppna ögon och möta nya kulturer får en människa att utvecklas – lära – se och förstå. Jag kan inte veta hur en färsk ananas smakar om jag aldrig ätit den där den växer och på samma sätt är det svårt att veta hur världen ser ut om jag inte sett och upplevt den!

Venedig får mig att tänka på alla sjöfarare som kom och som vågade lämna!

Nytänkande – tolerans och öppenhet är grunden för ett bra och kreativt ledarskap – och också vägen att attrahera de mest kompetenta – de som leder utvecklingen framåt! Google – Microsoft och liknade företag rankas i toppen när det gäller att locka de mest välutbildade – de som möter världen med öppna ögon – och inte är de stelbenta strukturer och regler som lockar!

Nyfikenheten – att ständigt gå vidare och se vad som finns på andra sidan!

Så vinner du slaget om de bästa – handbok i ledarskap släpps 30/8 2019 och boken förmedlar kunskap om hur du kan utveckla ditt ledarskap och attrahera de bästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s