Låt dina drömmar bli verklighet

Första steget mot att förverkliga sina drömmar är naturligtvis att ha några drömmar. De flesta barn drömmer om karriärer av olika slag – någon vill bli filmstjärna – en annan sångare – en tredje forskare – en fjärde vill arbeta för att rädda världen – en femte vill bli fotbollsproffs osv.

En del förverkligar sina drömmar medan många aldrig gör det. De kanske t o m glömmer bort de drömmar de en gång haft – och några skjuter fram förverkligandet till morgondagen!

Tänk på att den där morgondagen kanske aldrig kommer – den dagen då du skulle börja plugga igen – köpa vingården i Provence eller vad det nu var du en gång drömde om! Så låt i dag bli dagen då du börjar din resa mot att förverkliga din dröm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s